fbpx

За нас

Добре дошли на страницата на ЛОВНО СТОПАНСТВО ИСКЪР.

Радваме се да Ви посрещнем на нашия уебсайт. Ние предоставяме на нашите клиенти всичко необходимо за успешен лов, отдих и забавление сред природата - от знания за лов и идеи за добро прекарване на времето, до оръжия, амуниции и най-различни средства и оборудване за забавления.

ride

Стопанството се намира на по-малко от един час път от София. То е с площ 4 700 хектара и заема целия десен ъгъл на най-голямото изкуствено езеро в България – язовир Искър. Има изключително чист въздух и любителите на ездата могат да се загубят в неподправената природа. Стопанството разполага с пълно оборудване и обширен терен, за да ви даде

възможност за една вълнуваща езда

Виж повече

elen

Местността е с ниски хълмове, които осигуряват големи възможности за ходене и галопиране по зелените ливади и пасища, както и благоприятен терен за лов. Стопанството е с богата флора и фауна и предлага голямо дивечово разнообразие.
600
благородни елена
70
муфлона
1200
елена лопатар
400
диви свине
50
сърни

и още вълк, лисица, чакал, бялка, дива котка, златка, язовец, както и няколко вида птици.

Виж повече

bicycle

Целият район е ограден, а самото стопанство включва иглолистни и широколистни гори, пасища и ливади, където можете да се движите по всякакъв начин, който избирате – пеш, с автомобил или яздейки. Той предлага не само рай за състезателите, но и брилянтни възможности за

лов, конна езда, туризъм, плуване, риболов

На територията му има две малки езера, където можете да плувате, да ловите риба или просто да се отпуснете сред прекрасните гледки. Ако времето позволява, могат да се организират пикници, барбекюта и партита на открито.

Виж повече