fbpx

Хотел

Стопанството предлага на гостите посрещане и настаняване в две очарователни къщи – Слънчевата и Дървената или така наречената къща на ездачите, с общ капацитет от 8 стаи.

ranch

Слънчевата къща

Слънчевата къща е напълно реновирана в съвременен стил и предлага един самостоятелен апартамент и три стаи. На партера се намира просторна и слънчева трапезария, откриваща невероятна почти 360 градусова панорамна гледка, където има и открита камина, допринасяща за още по-уютни и топли вечери.

riders-house

Дървената къща

Дървената къща се намира сгушена между дърветата на метри от Слънчевата. Построена е специално за настаняване на ездачи през 1995 г., според изискванията на "Pegasus", за това я наричат и къщата на ездачите. Обзаведена е в западен стил и е направена изцяло от дърво. Разполага с четири стаи - две двойни и два апартамента с всички съвременни удобства. Можете да прекарате вечерта пред камината в общото помещение с трапезарна маса или на верандата с шанса да видите диви животни, които преминават непосредствено покрай нея. В къщата има и сауна за един допълнителен релакс след ловен ден или дълга вълнуваща езда.

Удобства

hunt-1

За вашето добро прекарване и почивка, къщите са оборудвани с допълнителни удобства. Може да се насладите на един истински комфорт сред дивата природа, като ви предоставяме: